Weegbrug vs 400: bovengrondse stalen, mobiele weegbrug

De VS-400 is als bovengrondse, mobiele weegbrug perfect voor tijdelijke of seizoensgebonden toepassingen waarbij in korte tijd frequent van locatie gewisseld dient te worden. Bovendien vereist de VS-400 weegbrug geen speciale fundatie, zodat de weegbrug ook op het wegdek geïnstalleerd kan worden.

Eigenschappen van de VS-400 weegbrug

De VS-400 weegbrug is een bovengrondse, stalen weegbrug met een optimale mobiliteit. Deze weegbrug is tevens in volledig verzinkte uitvoering verkrijgbaar. De VS-400 weegbrug heeft een weegcapaciteit tot 60 ton en een weegdek van 12x3m tot 18×3,5m. De weegbrug is slechts 250 mm hoog.

De voordelen van de VS-400 mobiele weegbrug

De VS-400 weegbrug is een bovengrondse weegbrug die gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen is. Deze weegbrug is dus erg mobiel en daarom uiterst geschikt voor tijdelijke opdrachten.

Eenmaal geplaatst, kan deze mobiele weegbrug eenvoudig uit elkaar genomen worden terwijl de krachtopnemers geïnstalleerd blijven zitten. Dat is mogelijk door middel van een vorkheftruck, waardoor er geen speciale kranen vereist zijn. De verplaatsing en opbouw van VS-400 mobiele weegbrug is daardoor snel te realiseren, zonder dat de krachtopnemers telkens opnieuw afgesteld moeten worden.

Deze mobiele weegbrug heeft bovendien geen speciale fundatie nodig, zodat de weegbrug vaak op het bestaande wegdek gelegd kan worden en extra fundatiekosten vermeden worden.

Voorbeelden van de VS-400 weegbrug

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van de VS-400 mobiele weegbrug, waarop duidelijk te zien is hoe Precia Molen elke weegbrug met zorg installeert. Na de installatie kan je trouwens blijven rekenen op onze service voor het keuren, onderhouden en herstellen van je weegbrug!