Weegbrug VS-300: bovengrondse voertuig weegbrug met stalen frame

De VS-300 is een type weegbrug die bovengronds geplaatst wordt. De brug bestaat uit een stalen frame en een betonnen plaat die ter plaatse gegoten wordt. Doordat we gebruik maken van een wegdekframe is het vervaardigen van een mal niet nodig, het civiele werk wordt immers ter plaatse uitgevoerd. De afmeting van het weegdek kan tot 18 meter lang zijn en 3 meter breed.

Bovengrondse weegbruggen bij Precia Molen

Bij Precia Molen plaatsen we zowel bovengrondse als verdiepte weegbruggen. Het voordeel van een bovengrondse weegbrug is dat deze veelal makkelijker te verplaatsen is, en dat je geen fundatieput nodig hebt. De weegcapaciteit van onze bovengrondse weegbruggen gaat, afhankelijk van het type weegbrug, tot 60 ton. Ze zijn daardoor geschikt voor het wegen van de meeste voertuigen en vrachtwagens. Wil je meer weten over der verschillende types weegbruggen en andere weegoplossingen van Precia Molen? Contacteer ons dan even!

Bekijk de foto’s van onze VS-300 weegbrug

Graag tonen we je enkele foto’s van onze VS-300 weegbruggen. We plaatsten deze weegbrug reeds bij tal van onze klanten, in tal van verschillende sectoren. Veel klanten kozen dit type weegbrug vanwege het minimale werk dat voor de plaatsing is vereist. Na de installatie kan je trouwens blijven rekenen op onze service voor het keuren, onderhouden en herstellen van je weegbrug!