VS-200 weegbrug: mobiele weegbrug voor voertuigen

Onze VS-200 weegbrug is een unieke weegbrug. Deze weegbrug is namelijk modulair ontworpen, het weegdek bestaat uit maximaal 4 modules. De capaciteit is daardoor uitbreidbaar, en de weegbrug kan geplaatst worden op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is. Met een minimum aan kwaliteit levert deze weegbrug zo een maximaal aan sterkte. De weegcapaciteit loopt bijgevolg op tot wel 100 ton, waardoor ook het zwaardere vrachtverkeer gewogen kan worden met deze weegbrug. De fundatie wordt ter plaatse gestort. Het installeren van deze weegbrug is eenvoudig en vraagt slechts een minimum aan werk.

Onderhoud en keuring van weegbruggen

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van een VS-200 weegbrug of andere typen weegbruggen. Onze werknemers zijn ook allemaal bevoegd voor het uitvoeren van inspecties, en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service en onderhoud kan blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

De VS-200 weegbrug realisaties van Precia Molen

De VS-200 weegbrug is dankzij zijn modulaire opbouw geschikt voor het wegen van zowel kleine als grotere voertuigen en vrachtwagens. Door de brede toepassingsmogelijkheden installeerden we deze weegbrug dan ook al bij tal van onze klanten. Met onderstaande foto’s zie je alvast het resultaat van een aantal van die realisaties. Wij leveren deze weegbrug ook met de juiste weegbrugsoftware, waardoor je randapparatuur zoals stoplichten of beveiligingscamera’s probleemloos kan aansluiten. Je VS-200 weegbrug staat daarmee centraal in het weegproces.