VS-125 weegbrug: verdiept opgestelde volledig prefab betonnen weegbrug

De VS-125 weegschaal is een weegbrug die ingebouwd wordt, en waar je vrachtwagens en voertuigen tot 70 ton mee kan wegen. In principe is deze weegbrug vast ingebouwd, maar indien nodig kan je ze snel en gemakkelijk verplaatsen. Het weegdek, de zijwanden en de fundatieput worden immers als prefab betonnen module aangeleverd. Het weegdek kan tot 36 meter lang zijn, wat het uitermate geschikt maakt voor het wegen van lange voertuigen. Bij de installatie van je VS-125 weegbrug leveren wij tevens de benodigde software, die ervoor zorgt dat het wegen bijna volledig automatisch kan.

Andere verdiepte weegschalen bij Precia Molen

Bij Precia Molen heb je de keuze uit verschillende soorten weegschalen voor het wegen van voertuigen. Een eerste keuze die je moet maken is de keuze of je een verdiepte weegbrug wil of een bovengrondse weegbrug. Een verdiepte weegbrug is ideaal als je een vast opgestelde weegbrug wil. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten verdiepte weegbruggen. Zo heeft de VS-120 iets meer weegcapaciteit, en is de VS-200 modulair opgebouwd. Wens je meer informatie over onze verschillende types weegbruggen om te weten te komen welke voor jou het best geschikt is? Aarzel dan niet en contacteer ons.

VS-125 weegbrug realisaties

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Daarom tonen we je hier enkele foto’s van de VS-125 weegbruggen die wij reeds plaatsten. Deze weegbrug is geschikt voor het wegen van voertuigen en vrachtwagens tot 70 ton, en ze wordt meestal als vaste weegbrug geplaatst. De modulaire opbouw maakt het eenvoudig om deze weegbrug te verplaatsen en te installeren.