De weegbrug realisaties van Precia Molen

 

Precia Molen is wereldleider in weegbruggen, en biedt daarnaast ook industriële weegoplossingen en weegschalen aan. Je hebt keuze tussen verschillende soorten weegbruggen en weegschalen, wij bieden een weegoplossing aan voor elke sector. Weegbruggen, weegschalen, bunkerwegers, afzakwegers, automatisering, checkwegers, … het is maar een greep uit ons ruime aanbod aan weegoplossingen voor de industrie.

Tevens onderhouden wij je weegschalen en weegbruggen, en zijn onze werknemers bevoegd om je weegschalen te keuren. Je kan dus ook na de realisatie blijven rekenen op onze service en onderhoud.

Onze weegoplossing realisaties op een rijtje

Bij Precia Molen zijn we bijzonder trots op de talrijke projecten die we reeds realiseerden. We hebbenweegoplossingen in zowat elke sector gerealiseerd. Zo plaatsten we tal van weegbruggen in de transport- en bouwsector, we plaatsten weegschalen in de industriële sector en we plaatsten checkwegers en automatisering systemen in de retail sector. We plaatsten zelfs enkele spoorweegbruggen bij het spoor. Om je alvast een idee te geven van het resultaat van een aantal van onze projecten, vind je hier foto’s van die realisaties. Je kan niet alleen onze weegbrug realisaties bekijken, ook onze realisaties van weegschalen, afzakwegers, bunkerwegers, plateauwegers, enz. kan je bekijken.

 


 

 weegbrug vs120  weegbrug vs 125  weegbrug vs 200  weegbrug vs 300
VS-120 weegbrug foto’s VS-125 weegbrug foto’s VS-200 weegbrug foto’s  VS-300 weegbrug foto’s
   vs-550-afgewerkt  weegbruggen automatiseren  bandwegers
 VS-400 weegbrug foto’s VS-550 weegbrug foto’s  weegbruggen automatiseren foto’s Bandwegers: enkele foto’s
 weegschalen voor zware toepassingen  bunkerwegers  afzakwegers-bigbagwegers  checkwegers-etiketteerinstallaties
 Weegschalen voor zware toepassingen Bunkerwegers in actie Afzakwegers & Bigbagwegers Checkwegers & Etiketteerinstallaties
plateauwegers hors sol agriculture
Plateauwegers Weegbrug ROC