De PRECIA MOLEN laboratorium weegschalen zijn zeer makkelijk te gebruiken voor verschillende professionele doeleinden en toepassingen.Ons gamma van industriële laboratorium weegschalen combineert gebruiksgemak, robuustheid en hoge precisie (van 0.0001g tot op 1g).Ons assortiment van vochtanalisatoren geeft een perfecte controle van temperatuur, evenals een snelle analyse van het vochtgehalte.Ons assortiment van draagbare laboweegschalen is makkelijk te gebruiken voor alle toepassingen zoals invoercontrole, enz..Ze hebben een touchscreen , een roestvrij stalen plateau en een LCD-scherm. Ons assortiment van analytische weegschalen is makkelijk te gebruiken voor vele toepassingen.

Zij hebben een seriële RS 232 of USB-verbinding die het mogelijk maakt om al uw wegingen te bewaren of op te slaan. Het gamma van multidisciplinaire schalen voor het wegen in het laboratorium heeft een hover effect toetsenbord en een nikkel-chroom stalen plateau. Deze precisieweegschalen zijn een perfecte combinatie van ergonomie, eenvoud en elegantie.

 

PROMO Precisieweegschaal voor agrarische sector

Vanaf 15 juni t.e.m. 30 september 2017 **

Precisieweegschaal voor het meten van onzuiverheidsgehalte 
Promo weegschaal agrarische sector

Contacteer ons voor meer informatie


 • INDUSTRIËLE PRECISIEWEEGSCHALEN

  • Type LS - Industriële laboweegschalen

   De electromagnetische krachtopnemer maakt het mogelijk om opmerkbare precisies te bekomen tezamen met een extreme robuustheid en een lange levensduur.

  • Type LX - Industriële laboweegschalen

   Functionaliteit, ergonomie en elegantie in combinatie met goede leesbaarheid van de weergave en een eenvoud in het gebruik.

  • Type IBK - Industriële laboweegschalen

   De industriële laboweegschalen van het type 490 IBK levert geavanceerde prestaties tegen een redelijke prijs. Voor alle beschikbare weegbereiken, van 12000 tot 34000g, hebben deze weegschalen een precisie van de klasse II.

 • DRAAGBARE WEEGSCHALEN VAN 0,01g TOT 1g

  • Reeks BJ Laboweegschaal

   Reeks van draagbare laboratoriumweegschalen die door hun grote eenvoud in gebruik voor vele toepassingen zoals invoercontrole, enz..,... en voor vele beroepen, zoals juweliers, tandtechniekers, chemici...kunnen ingezet worden. Functies : wegen, tellen, weegformules, levend vee wegen, overschakelen van eenheden, cumulatie nettogewicht, statistieken, toevoegen van wegingen,...

 • Halogene drogers

  • Vochtanalysator - Reeks XM

   Gamma van vochtanalysatoren (halogeenlampen) met hoge warmtekracht voor een grotere precisie en snelheid van de resultaten. Beschikbaar in 2 modellen : XM 60 en XM 120 Het type XM 60 is een eenvoudig model met fluorescerend afleesscherm Het type XM 120 beschikt over een grafisch touchscreen en geeft een visualisatie en laat bewerken toe van statistische resultaten en grafieken.