Weegschalen voor elke toepassing

Weegschalen voor verschillende sectoren

Welke eisen stelt u voor de weegschalen in uw sector? Preciamolen levert u graag de weegschalen die voor u een absolute meerwaarde kunnen betekenen in uw dagelijkse werking. Met onze jarenlange ervaring in weegprocessen kunnen wij snel en klantgericht handelen op uw vraag naar weegschalen op maat voor uw business. Het type weegschalen dat u nodig heeft hangt af van het product dat u verkoopt. Bij Preciamolen hebben wij zowel robuuste weegschalen die het zware werk in uw sector kunnen verlichten als precisie weegschalen die meer de nadruk leggen op weegfuncties

Bigbag weegschalen voor het vullen van zakken

Weegschalen van bigbag zijn dan weer ideaal om zakken met goederen of puin af te wegen in een industriële sector. Deze weegschalen werken met bevestigingshaken waaraan je de zakken kan ophangen. Wanneer de zak is opgehangen aan deze weegschalen wordt die gevuld, gewogen en al dan niet automatisch terug gelost in de opslagplaats. Bigbag weegschalen dragen op die manier bij tot een efficiënt productieproces.

Weegschalen van Preciamolen: ga voor kwaliteit

Bekijk vandaag nog het assortiment weegschalen op onze website en bestel degelijke weegschalen van molen voor uw bedrijf.