Weegbrug software

Haal alles uit uw weegbruggen met UniWin software

Een weegbrug op zich is niet erg dynamisch. Peciamolen speelt hierop in met de UniWin software die voorziet in het automatiseren van weegbruggen. Deze weegbruggen software geeft u de mogelijkheid om uw weegbrug aan te sluiten aan allerlei randapparaten zoals printers, stoplichten, detectie lussen, badgereaders en camera’s. Uw weegbruggen staan hiermee centraal in het weegproces.

Weegbrug software: waarom UniWin?

UniWin is erg nuttig voor automatisering van weegbruggen maar ook voor de bediening van weegbruggen. Deze weegbruggen software is uiterst geavanceerd in data verwerking voor de registratie van bijvoorbeeld voertuigen op bedrijfsterreinen. Uniwin weegbruggen software kan elke weeg applicatie aan.

Weegbrug software: hoe werkt het?

Via de database van UniWin weegbruggen software worden de gewenste bestanden opgebouwd (bijv. klanten, producten, contracten etc.), maar worden ook bestanden voorgeprogrammeerd (bijv. badges en voertuigen). Alle bestanden beschikken over velden met speciale validaties zoals geldigheidsdatum, totalen en contractwaarden etc. Met behulp van een import/export module kunnen de gewenste gegevens uitgewisseld worden met andere managementsystemen (MES/ERP/CRM). Tevens wordt gebruik gemaakt van XML-technologie.

UniWin wordt voor elke vorm van industrieel wegen toegepast, zoals bijvoorbeeld:

  • weegtoepassingen voor asfaltproductie
  • weegtoepassingen voor betonproductie
  • weegtoepassingen voor afvalverwerking
  • weegtoepassingen voor papier -, glas