Netto gewicht berekenen met weegschalen en weegbruggen

Netto gewicht berekenen met een weegbrug van Molen

Met een weegbrug van Molen berekent u zonder problemen het netto gewicht van inkomende en uitgaande goederen. Een concrete toepassing waar het netto gewicht van groot belang is is het wegen van de goederen die een vrachtwagen mag vervoederen. Vrachtwagens hebben richtlijnen die bepalen hoeveel netto gewicht er mag geladen worden in een vrachtwagen. Als een vrachtwagen over zijn netto gewicht gaat is hij een gevaar op de weg. De weegbruggen van Precia Molen helpen de chauffeurs en transportfirma’s om het netto gewicht te berekenen en veilig en verantwoord aan transport te doen.

Controles op netto gewicht

Indien u toch besluit om zonder controle op het netto gewicht op de baan te gaan dan bestaat de kans dat de politie een controle van uw vrachtwagen uitvoert. Als blijkt dat het netto gewicht boven het toelaatbare gewicht gaat riskeert u een sanctie. Molen helpt u preventie netto gewicht te controleren en problemen te vermijden. Ok bij treinen kan het netto gewicht worden berekend. Het systeem is ongeveer hetzelfde alleen spreken we hier van een spoorweg weegbrug die het netto gewicht zal berekenen.

Bestel uw weegbrug en bereken netto gewicht

Vraag vandaag nog naar onze weegbruggen voor berekening van netto gewicht en wij informeren u graag verder over het wegen van vrachtwagens, voertuigen en treinen.