Mobiele weegbruggen voor tijdelijke weegopdrachten

mobiele-bovengrondse-weegbrug-vs550
Precia Molen is niet alleen specialist in vaste weegbruggen, maar ook de mobiele weegbruggen van deze fabrikant zijn van uitermate goede kwaliteit. Wanneer u immers een tijdelijke of seizoensgebonden weegopdracht overweegt en u daarbij vaak van locatie moet wisselen zijn mobiele weegbruggen voor vrachtwagens of wagons ideaal. Deze weegbruggen zijn een perfecte oplossing voor langdurende werven of wanneer werfleiders nog niet 100% zeker zijn van de voorziening van de weegbrug op het terrein.

Ik wens meer informatie over mobiele weegbruggen!

Onberispelijke kwaliteit van weegbruggen

Net als de vaste weegbruggen dragen ook de mobiele weegbruggen de kwaliteitsgaranties van Precia Molen. Zij zijn door Precia Molen uitgerust met krachtopnemers van roestvrij staal, een hoogwaardig management controle systeem en de toestellen zijn bovendien explosieveilig.

De mobiele weegbruggen voor optimale mobiliteit

mobiele-Bovengrondse-weegbrug-type-ROCWanneer de mobiele weegbruggen geïnstalleerd zijn, kunnen zij snel en gemakkelijk verplaatst worden, zonder de tussenkomst van speciale kranen en nieuwe afstelling van de krachtopnemers. Onze VS 400 mobiele weegbrug is uiterst geschikt voor tijdelijke of seizoensgebonden activiteiten. Heeft u slechts tijdelijk een weegbrug nodig om vrachtwagens te wegen dan kan u ons contacteren voor alle nodige informatie over dit type weegbruggen. Ook de VS 550 mobiele weegbrug is een multifunctionele mobiele weegbrug die zeer flexibel in te zetten is.

Mobiele weegbruggen van Precia Molen Bestellen

Op de website van Precia Molen vindt u meteen alle gedetailleerde informatie over mobiele weegbruggen met de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Belangrijk om weten is dat Precia Molen u de mogelijkheid geeft deze toestellen te huren.

Flexibel en eenvoudig op te zetten en af te breken

Onze mobiele weegbruggen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en snel op te bouwen en natuurlijk ook af te breken, hetgeen het systeem ook geschikt maakt voor kortdurende werken, zoals nacht- / weekendafsluitingen van wegen.
Ik wens meer informatie over mobiele weegbruggen!