Weegschalen ijken voor nauwkeurige weging

Weegschalen ijken met ijkgewichten

Bij het ijken van weegschalen bepaalt men de nauwkeurigheid van een weegsysteem ten opzichte van de alom bekende meetstandaard. Wanneer u een weegschaal aankoopt bij Precia Molen is de weegschaal volledig voorzien van ijking. Doordat weegschalen in het productieproces veelvuldig gebruikt worden is het regelmatig ijken van onze toestellen een echte must. De technici van Precia molen zorgen ervoor dat het ijken van uw weegschalen vlot en bijzonder nauwkeurig gebeurt.

Professionele weegschalen moet u regelmatig ijken

Alle meetapparatuur die professioneel wordt gebruikt moet u regelmatig ijken. IJking is de enige zekerheid die u hebt om te weten of uw weegschalen nog aan de vooropgestelde eisen voldoen. In onze professionele weegschalen voorzien we een referentie die automatisch een melding geeft wanneer ijken van de weegschaal gewenst is. Het ijken van weegschalen kan worden uitgevoerd door de gespecialiseerde technici van Precia Molen. Molen beschikt bovendien over 80t geijkte gewichten in blokken van 1t, 500kg en 20kg.

Laat Precia Molen uw weegschalen ijken voor een nauwkeurige meting

Laat uw weegschaal vandaag nog ijken door de technici van Precia Molen. Uw weegschalen zijn in goede handen bij Precia Molen.