Weegschaal voor elke sector

Een gedetailleerde weegschaal voor laboratoria

In laboratoria wordt er een onberispelijke precisie en nauwkeurigheid verwacht van alle laboranten. Een foutje is snel gemaakt? Niet met een weegschaal van Precia Molen! Dankzij onze ervaring weten we tot in de puntjes waar een laboratoriumweegschaal op moet scoren. Zo hebben onze laboweegschalen een lcd-scherm dat tot zes cijfers kan weergeven en kunnen ze zelfs een percentage berekenen. Ook is er led-achtergrondverlichting voorzien voor een optimaal gebruiksgemak.

Een robuuste weegschaal voor de industrie

In de industrie is het logisch dat men andere eisen stelt aan een weegschaal van Precia Molen. Ook daar hebben wij ons oor te luisteren gelegd. Voor industriële sectoren ontwierpen we robuuste, sterke weegschalen die niet alleen een bepaald tonnage aan gewicht aankunnen, maar ook bijzonder nauwkeurig wegen. Bovendien kunt u altijd op ons rekenen om uw weegschaal te laten ijken. Tijdens een controlebezoek calibreren we uw weegschaal en herstellen we eventuele problemen met krachtopnemers, weegschaalbladen, tellers enzovoort.

Een weegschaal op maat voor uw bedrijf

Bestel vandaag nog uw weegschaal bij Precia Molen, zodat u in de toekomst altijd kunt rekenen op onze uitstekende service na verkoop.